Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

10 TED talks pe care trebuie să le vada orice femeie – Partea 1

ted-talk
Materialele branduite TED Talks au fost întotdeauna inspiraționale. Fie că vorbim despre libertate, drepturi egale între rase, căsătorii între persoane de aceleași sexe, TED Talks au avut substanță și au deschis minți.
Sunt zece TED Talks despre drepturile femeilor și alte subiecte de interes feminin pe care orice femeie independentă și puternică ar trebui să le vadă.

1.   Sheryl  Sandberg: De ce nu avem mai multe femei- leader?

Este un clip neconvențional, persuasiv despre felul în care femeile aleg să se autoexcludă din posturile de conducere.

 


2.    Chimamanda Adichie: Pericolul unei singure povești

Tânăra nigeriană povestește elegant și uneori chiar umoristic despre pericolul de a crede într-o singură poveste despre o persoană sau despre un eveniment. Tânăra povestește prima zi în care a ajuns la colegiu și colega ei de apartament a rugat-o să îi dea să asculte niște muzică tribală de la ea. Atunci Chimamanda a scos un CD cu Mariah Carey.

 3.    Amy Cuddy: Limbajul trupului te definește

Cuddy este psiholog și profesor la Harvard Business School și ne explică cum postura și limbajul trupului nu definesc doar felul în care te văd ceilalți, ci și felul în care te vezi tu.


4.    Leymah Gbowee:  Descoperă inteligența, pasiunea și puterea femeilor !

Leyman, câștigătoarea premiului Nobel, împărtășește povești despre potențialul nedescoperit al femeilor din întreaga lume, care încă nu tratate ca niște cetățeni cu drepturi egale.


5.    Brené Brown: Puterea vulnerabilității

Autoarea acestui TED Talk despre faptul că vulnerabilitatea este un factor esențial în relații și în carieră și-a câștigat milioane de fani în toată lumea.

 

One Response to “10 TED talks pe care trebuie să le vada orice femeie – Partea 1”

  1. gavrilitsaalina@gmail.com' Alina Gavrilita says:

    Si ca rezultat al acestor grozave “materiale” de mai sus, toata lumea vrea sa comenteze, insa, poate nu vor sa recunoasca “wouaw ce lucruri faine si gratuite am primit astazi” sau ” ce inteligente si puternice sunt femeile astea si orice as zice m-as situa sub nivelul lor”. Eu as vrea insa sa multumesc Echipei M. pentru ca au adunat aceste informatii pentru noi, au fost grozave si pline de inspiratie!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required