Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

4 tipuri de coafuri pentru mame moderne

Cine a zis că dacă ai devenit mamă nu poți fi și cool? De la outfit până la coafuri, poți fi mămica model. Funky, fresh și cu aer de adevărată divă.

Apropos de coafuri, v-am pregătit patru moduri în care vă puteți aranja părul astfel încât să fiți în pas cu moda și, în același timp, să vă simțiți comod în pielea voastră.

Pentru părul scurt

Cea mai bună alegere este clar tunsoarea pixie. Firele rebele alături de stres și oboseală pot deranja. Deci, pentru un mood mai energic și pentru un timp foarte scurt petrecut în fața oglinzii, tunsoarea pixie poate deveni foarte feminină în numai câteva secunde. Puțin gel sau spumă, periat pe partea cu care sunteți obișnuite, țepi la spate și voila! Totuși, în cazul în care vi se pare o schimbare radicală, puteți renunța la țepi. Orice ați alege până la urmă, dacă sunteți o proaspătă mămică, considerați-vă norocoasă, întrucât copilul nu va reuși să experimenteze prea mult părul. :))

pixie

Pentru părul mediu

Tunsoarea tip bob este comodă și trendy. Puteți opta și pentru cel asimetric. Se așează foarte bine dacă părul este drept, iar în caz contrar, puțin volum cu uscătorul de păr, fixativ pentru menținere și vă puteți declara sexy și elegante. Pentru un look și mai cool, puteți face o bentiță din împletituri chiar deasupra frunții. Glamourous!

Bob-cut-for-women-2014-9

Pentru părul lung

Câte opțiuni! De unde să începem? Banala coadă de cal parcă nu vă scoate în evidență noile responsabilități. Însă, o coadă de cal poate reprezenta baza unei coafuri moderne și inedite. Împletiți coada, răsuciți-o și prindeți cocul rezultat cu bobby pins. Deja este altceva! O altă metodă ar fi să împletiți părul în spic până când puteți să îl prindeți într-o coadă de cal. Lăsați coada liberă și răsuciți, prindeți din nou cu bobby pins și a rezultat o altă tunsoare trendy.

braid

Indiferent de coafura pe care o alegeți, nu uitați că frumusețea vine din interior, iar dragostea pe care o purtați copilului vostru se reflectă asupra aspectului. Sunteți frumoase și nu uitați să zâmbiți!

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required