Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

BENTIȚELE CU FLORI, NOUL TREND PENTRU UN LOOK FRESH DE VARĂ

Bentite cu flori

Florile definesc femeia în totalitate. Frumusețea ei se aseamănă cu petalele frumos colorate, iar parfumul echilibrează eleganța gesturilor fine.

Revin în trend bentițele cu flori care, așezate corect pe podoaba capilară, conferă acel look hippie pe care toate l-am îndrăgit în perioada Janis Joplin.

De mici și mari dimensiuni, bentițele înflorate au devenit mult mai populare datorită Lanei Del Rey. Artista a apărut în videoclipurile sale purtând aceste accesorii, look-ul ei fiind imediat preluat și îndrăgit de fani.

Deși au existat dintotdeauna, îmbrățișarea accesoriilor de acest gen s-a manifestat rapid pentru vara anului 2014.

Tot ce trebuie să știți este faptul că nu modul în care purtați aceste bentițe contează, ci și atitudinea pe care o adoptați alături de stilul vestimentar hippie. Însă nu neapărat. Dacă nu sunteți atrase de acel stil, nu vă fie frică să experimentați, să vă jucați.

Culorile pastelate sunt întotdeauna o alegere foarte bună, iar rochiile lungi vor scoate în evidență feminitatea voastră debordantă. Desigur, bentițele cu flori pot fi alăturate și unui outfit mai sporty, casual, însă mare atenție la încălțăminte. Balerinii sunt cea mai bună opțiune.

Nu comparați aceste accesorii cu bentițele de premiante. Cu toate că, dacă e să ne gândim puțin, femeile întotdeauna au fost premiante în lumea modei.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required