Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Brățările inteligente de la Tomorrowland 2014

tomo1

Tomorrowland este cel mai mare festival de muzică electronică din lume și se desfășoară în Belgia. Anual, începând din 2005, în orașul Boomse se adună, din toate colțurile lumii, peste 400.000 de iubitori ai muzicii de acest gen. De obicei, aceștia au tendința de a socializa cu persoane necunoscute legându-se, astfel, noi relații de prietenie. Însă, cum vor ține legătura?

Organizatorii acestui festival au creat, pentru anul 2014, brățări de acces care îi ajută pe participanți să se cunoască rapid între ei, folosindu-se de o rețea de socializare. Pe aceste accesorii se află un buton care, odată activat, trimite o cerere de prietenie, pe Facebook, noului cunoscut. Această acțiune îi va permite celuilalt să accepte mai târziu.

Înainte de festival, fiecare deținător de bilet primește prin poștă această brățară de acces. Apoi, intră pe un website dedicat unde introduce datele sale și se conectează la Facebook prin intermediul unei aplicații.

Acesta este doar începutul introducerii acestui sistem de socializare la festivaluri și concerte dedicat exclusiv tinerilor.

Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required