Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Care este secretul unor mâini delicate?

maini delicate

Mâinile sunt oglinda eleganței feminine. Ele sunt sărutate, atinse, privite, iar majoritatea bărbaților la un first date analizează îndelung igiena lor. Se spune că în finețea lor se proiectează personalitatea unei femei.

De câte ori nu ne-am simțit mâinile aspre? Praful, alimentația incorectă sau microbii ce se ascund subtil în tot ceea ce atingem sunt factori principali în distrugerea și îmbătrânirea țesutului. Activitățile de zi cu zi ne distrag atenția și, practic, uităm să ne îngrijim.

Striațiile de pe unghii și pielea aspră sunt semne ale carențelor nutriționale. Nu vă speriați, puteți trata aceste afecțiuni apelând la o dietă variată. Prin urmare, mesele vor trebui să conțină atât legume cât și fructe, carne slabă de pasăre sau pește.

Mâinile trebuiesc hidratate. Desigur, apelăm la diverse loțiuni. Cremă de noapte, cremă de zi, iar pe parcursul zilei igiena se poate întreține cu un tub de gel dezinfectant. Mic și deloc incomod, acesta din urmă are loc în trusa de machiaj din geantă, pe lângă alte accesorii feminine necesare.

Micile trucuri pentru mâini catifelate, însă, le constituie tratamentele naturale. În cazul acesta, ceaiul de mușețel și uleiul sunt prietenii noștri de nădejde. Săptămânal, încălziți ușor uleiul, apoi înmuiați mâinile în el timp de 15 minute. Apoi, clătiți cu ceai de mușețel. Pentru un efect garantat, acoperiți-vă mâinile cu un prosop din bumbac preț de câteva minute.

Urmârind aceste indicații veți avea, cu siguranță, aspect fin și atingeri delicate.

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required