Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cele mai bune site-uri de dating

Dating - mashable.com

Popularitatea site-urilor de dating la nivel internațional a crescut în ultimii ani. Există milioane de utilizatori care zilnic se loghează pe platforme online sperând să își găsească perechea.

Julie Spira este expertă în online dating și susține că, dacă acum 15 ani site-urile cu profil de dating erau unelte pentru oamenii mult prea timizi, acum ele au devenit o banalitate fiind folosite de aproape oricine.

De asemenea, Spira este de părere că odată cu popularitatea site-urilor de dating numărul de utilizatori a crescut considerabil. Acest lucru înseamnă că utilizatorii își pot găsi perechea potrivită mult mai ușor.

Julie Spira a conceput o listă a celor mai utile site-uri de dating din lume. Pe primul loc la acest capitol se situează eHarmony, pe locul doi se clasează match.com în timp ce locul trei este ocupat de okcupid.

Dating - mashable.com

Sursa: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required