Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cele mai celebre feluri de mâncare de pe rețelele de socializare

mancare pe net

Trendul de astăzi, cel puțin de pe Instagram, este acela de a poza mâncarea înainte de a fi consumată. Pentru design, pentru distracție, laudă sau chiar pentru ca alții să admire talentele culinare.

Cei de la Microsoft s-au gândit să realizeze un infografic al celor mai postate mâncăruri de pe rețelele de socializare. În acest fel putem fi la curent cu trendurile culinare din digital.

Mai mult decât atât, echipa s-a decis să acorde și calificative în ceea ce privește modul de afișare al acestor produse alimentare finite.

Prin urmare, dacă vreți să arătați pe Internet ca adevărați maeștri ai bucătăriei, nu uitați să folosiți și filtre când editați poza. Păcat că gustul rămâne același, nu se poate modifica oricâte efecte ai aplica fotografiei.

mancare pe net1

Sursa: http://www.columnfivemedia.com/

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required