Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cum să îți îmbunătățești viața sexuală?

kgoal1

Exercițiile de contractare a mușchilor vaginali sunt recomandate atât pentru îmbunătățirea vieții sexuale, cât și pentru recuperarea de după sarcină sau pentru controlul vezicii urinare.

Pentru rezultate cât mai bune, terapeutul Liz Miracle recomandă kGoal, dispozitivul din silicon care monitorizează exercițiile de contractare a mușchilor pelvieni. După cum bine știți, exercițiile de contractare a mușchilor pelvieni sunt faimoasele exerciții Kegel. De aici si k-ul de la dispozitivul despre care vorbește doamna terapeut.

kGoal se introduce în vagin, iar în urma contracțiilor efectuate de utilizator, oferă feedback prin vibrație ori de câte ori exercițiile sunt realizate corect!

Monitorizarea este posibilă prin intermediul unei aplicații pe telefon care înregistrează progresul și sugerează tehnici de perfecționare recomadate de terapeuți.

Sursa: Fastcoexist.com

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required