Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cum sună obiectele vestimentare?

Screen Shot 2014-09-16 at 1.39.47 PM

Un brand vestimentar din Suedia a apelat la o metodă inovativă de a-și promova imaginea, implicit noua colecție. Așa cum sunetele efectelor speciale din filme sunt realizate, majoritar, cu ajutorul unor obiecte, acest video pentru modă a putut fi regizat fără sonor, pentru ca, mai apoi, toate sunetele să fie reproduse de specialiști.

Astfel, Lernert Engelberts și Sander Plug, doi artiști din Amsterdam, au creat sunete teatrale pentru prezentarea video a obiectelor vestimentare din colecție.

Conceptul a fost inspirat de artiștii Foley, cei care au fost inventatorii efectelor sunore artificiale ce, ulterior, au fost introduse în filme, seriale și alte produse cinematografice pentru a amplifica experiențele vizuale.

Sursa: http://hypebeast.com/

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required