Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Fashion inspiration – Isabel Marant

Faimosul designer francez Isabel Marant a devenit o sursă de inspiraţie pentru femeile din toată lumea, datorită creaţiilor ei pline de stil şi atitudine, uşor de purtat şi adaptat oricărui stil, indiferent de vârstă.

În ceea ce priveşte contribuţia ei în preferinţele vestimentare ale femeilor din România, reamintim imensul succes de care s-a bucurat colecţia “Isabel Marant for H&M”, evenimentul de lansare având loc în toamna anului trecut. “A fost extrem de mult entuziasm în jurul întregului proiect şi împărtăşim cu echipa H&M pasiunea absolută pentru moda. A fost o încântare să ies din zona mea de confort şi să încerc ceva nou – în acest caz, conceperea unei colecţii compacte, livrate la scară mare, pentru un public foarte larg şi la un preţ accesibil. Ca designer amator de provocări, dar care vrea să îmbrace oameni reali, pentru viaţa lor de zi cu zi, nu îmi puteam dori nimic mai mult“, a mărturisit Isabel.

p1858s9f17155d1slb1vm824b1sph4

De asemenea, în acest sezon am întâlnit creaţiile ei şi în ceea ce priveşte trendurile în materie de încălţăminte. De la vedete, până la femeile de pretutindeni, româncele şi-au completat ţinutele fie cu faimosul model de sneakers, fie cu o pereche de cizme semnate Isabel Marant.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required