Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Ghiozdanul și borseta care-ți încarcă telefonul

FannyPack

Bill Ostrom, designer , împreună cu o echipă de la Universitatea Queen din Ontario, Canada, au creat Go Kin Pack, un încărcător portabil incorporat într-o borsetă sau ghiozdan sporty, care extrage energia ta, din mers.

Conceptul se adresează celor pasionați de călătorii și celor care nu au acces la o priză, aflându-se în permanență în deplasare. Utilizatorul conectează telefonul printr-un cablu USB aflat în interiorul borsetei sau ghiozdanului, iar apoi are loc magia! Acest încărcător nu funcționează așa de simplu și poate deveni incomod, întrucât, la rândul lui, device-ul se conectează prin două cabluri înfășurate în jurul gleznelor, de unde îți extrage energia. Acesta este modul de funcționare.

Fiecare 5 minute de mers pe jos generează 10-15 minute de baterie pentru telefon. Deși este prezentat ca fiind un device pentru telefoane, Go Kin Pack este conceput și pentru tablete, GPS, camera video sau orice altă aparatură care are port USB.

Este un accesoriu destul de bio, având în vedere faptul că poate fi oricând și oriunde încărcat cu energia corpului uman aflat în mișcare. În cazul în care acest lucru nu este posibil, Ostrom a inclus în pachetul de achiziționare și o baterie litiu-ion.

Produsul va apărea pe piață începând cu luna noiembrie a acestui an. Mai jos aveți și un video demonstrativ.

Sursa: Kisckstarter.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required