Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Mihaela Noroc ne dă lecții de frumusețe feminină

noroc1

Cred că nu mai punem la îndoială faptul că românii au talent. Cu puțin NOROC am ajuns și în presa internațională, iar în mediul online cam pe toate site-urile de știri.

Mihaela NOROC este fotograful ce a inițiat un proiect extrem de frumos, atât la propriu cât și la figurat. Aceasta a surprins frumusețea femeii de pretutindeni. Portretele au scopul de a încuraja femeile să-și accepte frumusețea specifică zonei și rasei din care fac parte.

Proiectul se împarte pe mai multe faze. Prima s-a terminat la sfârșitul anului 2014, an în care s-a plimbat în peste 30 de țări, a cunoscut oameni noi și interesanți și a surprins cele mai naturale și sincere fețe ale femeilor de naționalitatea corespunzătoare țărilor prin care a poposit.

Europa, Asia, Oceania, America Centrală, de Sud și de Nord sunt zonele în care aceasta și-a petrecut aproximativ 16 luni din viață.

A doua fază a început anul acesta și Mihaela și-a propus să facă o excursie de 6 luni în Asia Centrală, Nepal și India. Să o susținem pe Mihaela și să-i urăm succes în frumoasa ei călătorie, dar și la completarea filelor lipsă din atlasul ei de frumusețe!

Sursa: feeldesain.com

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required