Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Moda pe timp de ploaie

În afară de mărtişoare şi flori, sosirea primăverii ne aduce o vreme capricioasă, care ne poate îngreuna alegerea unui outfit potrivit. Tocmai de aceea, mai jos urmărim câteva sugestii din tendinţele actuale care ne pot ajuta în alcătuirea unei ţinute inspirate pentru o zi ploioasă. Aşadar, cu ajutorul acestor ponturi şi cu o atitudine pozitivă sigur vei fi o apariţie în peisajul mohorât din oraş!

Cine a spus că o vreme ploioasă impune o ţinută monotonă, alcătuită numai din piese vestimentare de culori închise? Alege să te faci remarcată pe parcursul zilei, optând pentru culori puternice, care să îţi ofere un plus de personalitate şi optimism. De la îmbrăcăminte, până la încălţăminte şi accesorii, nu te lasa intimidată de stropii de ploaie şi fii îndrăzneaţă!

1. Cizmele de cauciuc sunt în tendinţe şi reprezintă alegerea perfectă pentru o zi ploioasă, mai ales dacă eşti nevoită să mergi prin oraş pe parcursul zilei, provocare nerecomandată pentru pantofii tăi stiletto. Aşadar, poţi opta pentru o pereche de cizme de cauciuc simple sau, dacă ai o fire dinamică, alege un model colorat.

Image 138
Sursa imagine


1.
Transformă umbrela într-un accesoriu-cheie al ţinutei tale, prin alegerea unei culori puternice sau un imprimeu deosebit.

2. Dacă nu eşti adepta umbrelelor, îţi propun să optezi pentru o pălărie dintr-un material impermeabil, care îţi va condimenta outfit-ul cu un aer chic, demn de admiraţia doamnelor din jurul tău.

3. Pentru un look mai nonconformist, pantalonii de piele reprezintă alegerea perfectă, să nu mai spunem că sunt şi impermeabili! De asemenea, deoarece reprezintă un obiect vestimentar destul de versatil, îi poţi adapta cu uşurinţă stilului tău în orice moment al zilei.

DSC_0454
Sursa imagine

4. Dacă nu poţi renunţa la tocuri, optează pentru cizmele peste genunchi. Pe lângă faptul că sunt preferatele designerilor pentru sezonul 2013-2014, le poţi combina cu diferite piese vestimentare, de la rochii, până la perechea preferată de jeans.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required