Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Modă reciclată, chilipiruri în materie de haine

Jilian FOTO MAIN - boredpanda.com

Jilian Owens este o scriitoare și designer din Columbia care a pornit o mică afacere inovativă pentru industria vestimentară.

În momentul în care a întâmpinat dificultăți financiare, Jilian a ales să își cumpere haine de la magazine second-hand. Columbianca a observat că foarte multă lume alege să scape de hainele vechi fără să se gândească la folosirea acestora în viitor.

Astfel, Jilian a cumpărat mai multe haine vechi și a început să le modifice după bunul ei plac. În scurt timp, Owens a deschis și un blog personal unde postează fotografii cu cele mai noi creații ale sale.

Prin acest proiect Jilian vrea să încurajeze lumea să își schimbe perspectiva asupra domeniului modei. În opinia ei, moda poate să fie ecologică prin reciclarea hainelor vechi dar și ieftină în același timp.

Sursa: Boredpanda.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required