Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Noua colecție de bijuterii Vulantri

Vulantri este o casă de bijuterii din Bali care creează accesorii ce au forme contemporane. Echipa de designeri care lucrează cu minuțiozitate la aceste produse au un background în arhitectură. De aici și unicitatea acestor minunății moderne.

Rene Kroondjik (architect) și Tantri Wulantri (designer de bijuterii) au lansat noua colecție Vulantri, FLIN. Cu ajutorul unor sârme din nylon ce se folosesc la pescuit, colecția este inspirată din stilul de viață din Indonezia. De la pescuit, surfing și relaxare, principalele activități practicate de localnici și de vizitatori, Flin aduce și un plus de culoare accesoriilor alături de design-ul minimalist și, în același timp, futurist.

Fiecare piesă a bijuteriilor amintește de formele valurilor. Faptul că s-au folosit câte două culori pentru fiecare produs semnifică interacțiunea infinită a valurilor și dansul apei care conferă o imagine fenomenală.

SURSA: design-milk.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required