Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Nu vei mai pierde niciodată un apel cu Ringly

cover ringly

Bijuteriile inteligente apar pe piață mai ceva ca aplicațiile pentru prelucrarea pozelor (care sunt foarte multe). Încet, dar sigur, aceste accesorii prind viață și se comercializează cu succes, asta pentru că dețin funcții utile.

Ultima inovație este Ringly, un inel fashion al cărui diamant este, de fapt, un device conectat la smartphone. Acesta are rolul de a alerta deținătorul cu privire la apelurile sau mesajele primite. Ringly se conectează prin bluetooth la telefon și vibrează când cineva încearcă să te contacteze. Astfel, nu vei mai rata niciodată un apel sau mesaj. Dacă telefonul se pierde în geantă, Ringly te salvează.

În interiorul inelului există un circuit minuscul care permite conectarea prin Bluetooth la un device cu sistem de operare Android sau iOS. Ori de câte ori intră un mesaj, un apel, o alertă de calendar sau chiar un e-mail, Ringly vibrează așa cum o face un telefon obișnuit. Se poate chiar personaliza numărul de vibrații pentru recunoașterea mai ușoară a apelantului sau chiar a culorii pietrei pentru tipul de notificare.

Spre deosebire de alte device-uri inventate care, aparent, ușurează sau facilitează comunicarea, Ringly merge pe un sistem simplu de la design la funcții.

Ringly poate fi achiziționat accesând acest site.

Sursa: Fastcodesign.com

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required