Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Pharell Williams și G-Star sunt puși pe fapte bune

pharell 2

RAW este o colecție de jeanși pentru care s-a folosit denim creat din gunoaiele aruncate în oceane de către oameni necivilizați. Ați auzit bine, Pharell chiar vrea să trăim într-o lume mai happy!

Pharell Williams, în afară de producător și cântăreț, este și Director de Creație la Bionic Yarn. Aceasta din urmă este o companie care transformă sticlele de plastic reciclabile în țesături. În această calitate, împreună cu G-Star, un rapper destul de cunoscut, au recurs la conceperea acestei colecții vestimentare inedită pentru a crea o consecință socială sau, cum au spus ei, Denim for the future (Denim pentru viitor).

Astfel, compania a produs o linie vestimentară așa cum puteți vedea în imaginile de mai jos.

Proiectul a primit premiul pentru cel mai bun design de produs în cadrul Festivalului Internațional de Creativitate Cannes Lions.

Iată și filmul de prezentare a cărui coloană sonoră nu putea fi alta decât bine cunoscuta piesă HAPPY:

Tag-uri: , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required