Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Portrete cu femei masculinizate

female1

SD Holman, artist fotograf, a realizat o serie de portrete care înfățișează diverse tipologii de femei masculinizate, redând întocmai în ideea de a exprima personalitățile acestora – de obicei, mai puțin apreciate.

Holman, care abordează la rândul ei un stil mai masculin, a creat acest proiect fotografic pentru a surprinde frumusețea femeilor care ies din tiparul obișnuit.

Femeile care sunt mai masculinizate sunt adeseori criticate. Am fost inspirată să realizez această serie de portrete pentru a arăta că și aceste femei pot fi frumoase în felul lor”, explică Holman într-o descriere a proiectului.

Femeile prezentate în portretele fotografice pozează în diverse ipostaze care și inspiră încredere, identitate și simplitate.

Sursă:Designtaxi.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required