Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Ritot, ceasul inteligent din viitor

ritot

Ceasul smart Ritot este un device care te va ajuta pe viitor să fii la curent cu notificări, însă nu oricum, ci cu stil.

Nu numai că îți proiectează ora pe mână, dar te și atenționează în cazul în care primești mesaje pe Facebook, Twitter sau mail-uri.

Catalogat drept “primul ceas ce proiectează“, Ritot ghidează lumina printr-un mini proiector din componența sa pentru a afișa informațiile chiar pe dosul palmei utilizatorului.

Ritot, care arată ca o brățară, vibrează și alertează în momentul în care apar notificări sau user-ul se conectează prin Bluetooth la smartphone. Pentru a anula o alertă, utilizatorul trebuie doar să miște elegant din încheietura mânii.

Momentan, produsul este disponibil în două modele: unisex, cu brățară din aluminiu și sport, pentru cei care preferă stilul mai sporty casual. Sunt compatibile cu smartphone-urile ce funcționează cu sistemul de operare iOS, Android și Windows.

Sursa: Designtaxi.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required