Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Să ne bucurăm de culoare!

cover culoare

Culorile închise domină în garderoba voastră? Știm, sunt practice, le asortați mult mai repede, dar dacă vreți să fiți un pic mai îndrăznețe, puteți adăuga treptat culoare ținutelor voastre.

Începeți cu geanta! Renunțați la geanta neagră și încercați una în culori vibrante: poate o geantă verde sau chiar roșie. Cum vă stă?

Să nu uităm nici de eșarfă. Puteți opta pentru diferite modele care adugă ținutei un plus de culoare, o notă de distincție sau eleganță.

Rujul! Deși nu sunt la fel de multe opțiuni ca în cazul genților sau a eșarfelor, rujul rămâne în topul opțiunilor. Jucați-vă cu diferite nuanțe de ruj și îndrăzniți să apelați chiar la un roșu intens pentru a completa o rochie neagră.

Pălăriile câștigă în popularitate, mai ales în acest sezon. Încercați o pălărie cu o culoare jucăușă, vie pentru completarea ținutei. Experimentați și aflați ce vi se potrivește cel mai bine.

Doamnelor, să nu uităm de pantofi. Sunt una dintre cele mai simple modalități de a personaliza o ținută bazată pe culori neutre. Bucurați-vă de vară în combinații curajoase.

Și nu uitați, deși culorile neutre ne sunt la îndemână, cele stridente ne colorează viața!

Sursa: Fashion All Women Talk

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required