Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Șapte trenduri vestimentare din primăvara asta

Primăvara asta trendurile vechi au renăscut odată cu topirea zăpezii. Printuri florale, roz, magenta, haine și accesorii transparente, nonculori, sclipici și haine cu printuri de artă, toate astea ne vor colora primăvara. Anii ‘90 s-au reinventat în 2014.

1. Flower Power

flower_power_trends_spring_2014_1
Sursă imagine

Nu numai anii ‘80 au fost înflorați, dar printurile florale nu lipsesc din nicio colecție de anul acesta. Nu se face primăvară doar cu o floare, dar cu o colecție întreagă cu printuri florale, da.

2. Sporty Look

jeremy-scott-2014-2015-fall-autumn-winter-womens-runway-new-york-fashion-week-sport-street-mesh-madballs-corset-pads-maxi-dress-stripes-band-aid-croptop-11x
Sursă imagine

Jachete de la treninguri, colanți și orice inspirat din costumele marilor atleți, dar dus la un extrem luxos. Colecția lui Jeremy Scott duce stilul sporty în zona luxului. Stilul sporty combinat cu materiale luxoase este în trend anul acesta.

3. Roz, roz și iar roz

rose_poudre_54493936_north_883x
Sursă imagine

Nu vă aruncați hainele roz încă! Anul acesta culoarea este din nou în trend, doar că în nuanțe mai intens.

4. Transparent

jeux_de_transparence__326368785_north_883x
Sursă imagine

În 2014, designerii au devenit mai îndrăzneți. Hainele transparente sunt prezente în majoritatea colecțiilor de anul acesta. Dacă vrei să adopți acest trend regula de aur este: nu exagera! Vrei să fii sexy, nu vulgară.

5. Monocromie

fashion
Sursă imagine

Nu este deloc un secret faptul că designerii și specialiștii recomandă simplitatea în primăvara aceasta. Ținutele all black sau all white asortate cu accesorii aurii sau argintii fiind în mare vogă.

6. Strălucitoare și elegantă

PFW11

Glitter-ul, paietele și hainele strălucitoare nu sunt doar pentru sezonul rece, sunt prezente și în primăvara aceasta, dar în cantități mici.

7. Haine artsy

fall_winter_2013_2014_print_trends_abstract_prints
Sursă imagine

Noile colecții ale designerilor cunoscuți au adoptat o nouă metodă de a promova arta contemporană și clasică: imprimeuri cu opere de artă pe haine. De la tricouri la accesorii, pop-art-urile, capodoperele și neomodernismele sunt un must-have în garderoba ta.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required