Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

SMARTMARKER – Un viitor fără scuze la cursuri!

equil-smartmarker

Smartmarker este un marker care, aparent, are același design ca cel normal. Însă, dacă ne uităm atent, acesta are incorporat un senzor pentru telefonul mobil.

Stați liniștiți, nici noi nu am înțeles cu ce ne îmbunătățește asta stilul de viață, însă după câteva cercetări am ajuns la concluzia că introducerea acestui gadget în școli, companii sau alte instituții este foarte utilă.

Cel ce folosește Smartmarker-ul transferă informațiile pe device-urile la care se poate conecta. De exemplu, un profesor susține cursul scriind cu Smartmarker-ul pe tablă. În acel moment, toate informațiile de pe tablă se tranformă în informație digitală și este transmisă pe tabletele, laptop-urile sau smartphone-urile cursanților.

Deci, nu mai este atât de ușor ca studenții să spună că nu au reținut cursul sau că nu și-au notat tot ceea ce s-a predat. Smartmarker ușurează memorarea informațiilor scrise prin stocarea lor automată pe device-ul la care este conectat.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul oficial Equil Smartmarker.

Sursa: uncrate.com

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required