Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

This Girl Can

Screen Shot 2015-02-20 at 10.37.24 AM

This Girl Can este o campanie ce încurajează femeile de pretutindeni să fie mult mai active fizic, să facă sport și să mențină un program sănătos de mișcare zilnică.

This Girl Can are la bază studii ale britanicilor care au descoperit că 75% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 14-40 de ani vor să devină mult mai active, însă sunt nesigure pe voința și puterile lor.

Câteva dintre probleme, cum ar fi timpul și banii, sunt obișnuite, însă cel mai puternic argument a fost cel al fricii de a nu fi judecate.”, a spus Jennie Price, CEO al England Sports.

Campania se desfășoară și în mediul online prin hashtag-ul #ThisGirlCan și sărbătorește femeia ca femeie, așa cum este ea, indiferent dacă își dorește sau nu să fie mai activă.

Sursa: Youtube.com

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required