Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Vanessa Hudgens nu vrea Photoshop

van5

Vanessa Anne Hudgens este o cântăreață și actriță americană. Și-a făcut debutul în 2003 și a apărut în filmele Thirteen și Thunderbirds. Cel mai mare succes al ei este reprezentat de rolul în seriile High School Musical.

Neretușată, naturală și superbă, Vanessa a pozat pentru campania colecției vestimentare Bongo ce se va desfășura toamna aceasta. Tânăra în vârstă de 25 de ani speră să fie un model de urmat pentru fotomodelele de pretutindeni, refuzând ca pozele să-i fie editate în vreun fel.

Este pentru a doua oară când pozez pentru Bongo și m-am simțit minunat de fiecare dată. Hainele mă fac să mă simt mai încrezătoare, iar grijile-mi dispar. De aceea iubesc naturalețea. Este foarte important pentru femeile de pretutindeni să înțeleagă că frumusețea interioară este cea care strălucește cu adevărat. Sunt mândră că Bongo a acceptat să desfășoare această campanie care trimite mesaje pozitive.

Fotografiile vor apărea în luna august în reviste precum Teen Vogue, Seventeen sau Cosmopolitan.Sursa: Huffington Post

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required