Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

6,5 km înot pentru o cauză bună

gerda

Gerda Dumitru este o tânără antrenoare de fitness, de aerobic și de natație, în vârstă de 25 de ani.

A practicat înotul de performanță timp de 12 ani și a participat de 3 ori la unul dintre cele mai provocatoare maratoane: 6,5 kilometri înot în apele Bosforului, singura competiție care leagă două continente, Europa și Asia, la fel ca și faimoasa strâmtoare. A câștigat zeci de premii și medalii la concursurile naționale și internaționale de triatlon, natație și atletism.

În 2006 și 2007, Gerda a reușit să câștige locul trei la același maraton iar în anul 2012, locul cinci. După finish-ul ultimei competiții, aceasta declara:

Faptul că reușești să termini cursa, să înoți atâta timp în condiții foarte grele chiar dacă ești sportiv de performanță sau nu, la orice fel de competiție, fie maraton de înot sau maraton de alergare, faptul că termini și reușești să ajungi la final, te face un învingător.

În prezent, Gerda se pregătește pentru cea de-a patra participare a sa la concurs, însă, de această dată, va înota pentru o cauză bună. Va susține misiunea HOSPICE Casa Speranței, încercând să aducă zâmbete pe chipurile celor peste 10.000 de femei din România care sunt diagnosticate anual cu cancer mamar.

Cursa de anul acesta va avea, însă, o încărcătură emoţională aparte, pentru că ştiu că voi toţi veţi fi alături de mine, donând pentru cauza în care cred.
Vă mulţumesc din inimă şi vă încurajez să donaţi!

Prin urmare, îi ținem pumnii strânși pe 20 iulie și, oricare ar fi poziția ei la finish, vom fi, cu siguranță, mândri de inițiativa ei.

Iată și un clip de la ultimul maraton din 2012:

Sursa: maraton.info.ro

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required