Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Arca lui Noe, din nou pe apă

cai1

Un artist din New York, Cai Guo Oiang, a instalat în Shanghai o barcă plină cu animale împăiate care aduce aminte de Arca lui Noe.

The Ninth Wave (Al nouălea val) găzduiește 99 de animale împăiate, în mărime naturală, așezate haotic pe o barcă veche de pescuit. Aceasta din urmă a fost împinsă pe râul Huangpu din Shanghai.

Barca va fi expusă la Power Station of Art din Shanghai pentru expoziție care se va desfățura între 8 august și 26 octombrie 2014.

Cai speră ca, prin intermediul acestei expoziții să atragă atenția asupra problemelor de mediu care afectează Pământul, vrând să arate relația dintre om și natură, cu în speranța reîntoarcerii la origini. un mod de gândire în armonie cu tot ceea ce ne înconjoară.

Sursa: Designtaxi.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required