Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Astropad – o singură aplicație, un alt device

Screen shot 2015-03-02 at 11.17.49 AM

Avem un anunț fantastic pentru pasionații de design, dar și pentru ilustratori! Matt Ronge și Giovanni Donelli, doi foști angajați ai Apple, au conceput o aplicație ce transformă iPad-ul într-o veritabilă tabletă grafică, compatibilă cu laptop-ul sau desktop-ul.

Astropad garantează o calitate a imaginii extrem de bună, prin folosirea tehnologiei numită Liquid ce transferă datele cu o viteză de 60 de frame-uri pe secundă. Acest proces permite ca datele transmise să aibă o calitate a imaginilor și a datelor net superioară altor tablete grafice.

Astropad funcționează prin Bluetooth sau Wi-Fi și costă 50$, iar varianta pentru studenți 20$. Însă pentru a o testa, o puteți achiziționa gratuit pentru șapte zile.

Sursa: astropad.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required