Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Bistro, gadgetul pentru iubitorii de pisici

bistro

Mu-Chi Sung, un american iubitor de pisici, a creat o nouă tehnologie pentru supravegherea felinelor. Bistro a luat naștere din nevoia lui Sung de a ști constant în ce stare de sănătate se află pisicile sale.

Aparatul Bistro are în componența sa un cântar, o cameră live și sistem de porționare a hranei. În acest fel, proprietarii de pisici pot controla permanent dieta felinelor lor.

De asemenea, gadgetul inventat de Sung transmite pe telefonul proprietarilor dacă pisica lor se hrănește corect sau dacă apar modificări de alimentație.

Bistro vine și cu soluții și sugestii legate de o dietă sănătoasă pentru pisici. Gadgetul americanului poate fi folosit împreună cu o aplicație pentru smartphone-uri care transmite constant activitatea animalelor de companie.

Sursa: Mashable.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required