Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Campanie antiviolență cu personaje Disney

Campanie 3 - designtaxi.com

Artista Saint Hoax a venit cu o idee nouă pentru a crea campanii antiviolență împotriva femeilor. Hoax s-a folosit de personaje celebre din desene animate pentru a ilustra abuzurile la care sunt supuse anumite femei.

Personajele pe care s-a focalizat campania semnată de Hoax sunt prințesa Aurora, Cenușăreasa și Jasmine din povestea lui Aladin.

Protagonistele din desene animate sunt prezentate cu vânătăi la ochi sau zgârieturi în zona feței. De asemenea, afișele antiviolență sunt însoțite de întrebarea: ”Când a încetat să te mai trateze ca pe o prințesă?” și ”Niciodată nu-i prea târziu să oprești asta”.

Potrivit artistei Saint Hoax obiectivul campaniei este încurajarea femeilor abuzate să raporteze tratamentul de care au parte către autoritățile abilitate.

Sursă: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required