Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Conventional Wisdom

conv12

În Statele Unite ale Americii convențiile sunt în trend. Este un obicei foarte des practicat de americani pentru a aduce la un loc oameni pasionați de ceva anume sau care militează pentru un drept.

Arthur Drooker este un fotograf foarte pasionat de aceste întâlniri. Drept urmare a realizat un proiect fotografic ce se numește Conventional Wisdom în care sunt surprinse cele mai frumoase și incredibile convenții, fie că vorbim despre oameni ce iubesc costumele de sirenă sau a căror hobby este reprezentat de ursuleții de pluș.

Arthur dorește să lanseze un album foto pe această temă și a declarat pentru Feeldesain.com că ceea ce l-a inspirat a fost ideea de convenție, considerată de el o reuniune de familie.

Sursa: http://www.feeldesain.com/

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required