Cum îndulcești angajatorul pentru a obține job-ul mult visat?

asd

Oliver Bernardino este cofetar și visează la un job în cofetăria lui Thomas Keller, un mare chef patiser. A vrut să impresioneze și, astfel, a creat o miniatură din turtă dulce a cofetăriei chef-ului din Napa Valley.

Imensul cofet este o replică a localului și niciun detaliu nu a fost omis. Fiecare element a fost reprodus, inclusiv gunoiul din tomberon.

Procesul de reproducere a cofetăriei a durat 70 de ore și, în prezent, face parte din produsele expuse la hotelul Vancouver Hyatt, o expoziție cu produse din turtă dulce inclusă într-o campanie de strângere de fonduri pentru nevoiași.

Cât despre job, Bernardino încă nu a ajuns să-și îndeplinească visul.

Sursa: sf.eater.com

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required