Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

De Valentine’s Day îți dau o felicitare!

img_3615_copy_0

Se apropie Valentine’s Day. Domnilor, v-ați pregătit? La ce v-ați gândit să-i cumpărați anul acesta femeii iubite? Un ursuleț sau poate o bijuterie, flori sau ciocolată?

Dar dacă ați putea impresiona-o cu o simplă felicitare?

Nocturnal Paper, o companie producătoare de felicitări din Hong Kong, a găsit o metodă amuzantă și modernă de a transforma aceste produse în cadouri numai bune pentru Ziua Îndrăgostiților.

Ilustrațiile drăguțe și mesajele adaptate limbajului digital se potrivesc acestei sărbători și cu siguranță ar apărea un zâmbet pe fața iubitei/soției.

Cultura pop prinde foarte repede și este apreciată de tinerii din ziua de azi. De aceea, atunci când îi spui iubitei : I need somebody, SALMON like you! însoțit de o ilustrație amuzantă, reacțiile pozitive nu vor întârzia să apară.

Sursa: creativereview.co.uk

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required