Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Domnilor, dragilor, iubiților, dacă ați ști cât de ușor suntem de păcălit….:)))

Daruiesti thumb

Bunăoară, un buchet de flori, picat din senin, ca o ploaie de vară, ne luminează ziua și fața. Oh, da ! Fac parte din categoria femeilor care reacționează minunat la așa ceva, ador acest gest mic, dar decisiv, de iubire.

Dacă tot suntem în plin campionat mondial de fotbal și ne lipsiți în serile cu meciuri, gândiți-vă ce înțelegătoare am deveni brusc, dacă, așa, printre preocupările voastre “microbistice” v-ați face timp și de femeile dragi din viața voastră. M-am gândit chiar să vă dau mură-n gură și să vă trimit direct la cea mai bună florărie online din România, www.floria.ro. N-aveți cum să nu găsiți un buchet pe gustul oricărei femei și, dacă vreți să vă întăriți statutul de gentleman adevărat, faceți acest gest. Câștigați categoric puncte în campionatul relației voastre.

Iar, ca distracția să fie asortată cu tema, aveți și niște “felicitări” la îndemână, numai bune de folosit pentru a obține garantat calificarea în inima iubitei.

Ne plac florile, ne place să le găsim locul cel mai frumos din casă, știm să avem grijă de ele și nu vrem decât să vă pese de noi, așa cum și nouă ne pasă de pasiunea voastră pentru fotbal. E posibil ca în multe cupluri să fi trecut ceva vreme de când un buchet de flori n-a mai apărut pe neașteptate, așa că, iată, acum e momentul să dați lovitură liberă!

Să vă mai spun un secret – nu ne pasă foarte tare ce fel de flori sunt, dar dacă, cine știe cum, vă amintiți ce ne place, efectul ar putea naște reacții ce v-ar încânta ca un gol al echipei favorite !
Așadar, intrați în joaca asta și faceți-vă femeile fericite, că s-or fi săturat de stat pe banca de rezerve:)))).

#FloriaCup
#Floria

http://floria.ro/flori-campionatul-mondial-2014/

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to “Domnilor, dragilor, iubiților, dacă ați ști cât de ușor suntem de păcălit….:)))”

  1. veraalina134@yahoo.com' Lungu Vera Alina says:

    Cata derptate poti avea !

  2. mihaialexzaharia@yahoo.com' Mihai Zaharia says:

    Dovada este si articolul care este o reclama in toata regula :)

    • mihaela@monaco.mc' mihaela says:

      Tu, cand te uiti la tv si incepe pauza de publicitate, spargi tv-ul ? Faci o reclamatie undeva ? Organizezi un mars de protest ?! Ca vad ca nu reusiti sa va “updatati” la epoca in care traim, fratilor. Da e o reclama. Da, blogurile, site-urile, ziarele, emisiunile de tv sau radio traiesc (adica isi platesc cheltuielile si angajatii) DOAR din publicitate. E facuta legal, cu contract pe firma mea ,daca doresti sa intri in detalii care sa te ghemuiasca de tot. Hei, people, suntem in 2014 si unii dintre noi evoluam, facem bani, muncim, iar altii tot cu carcoteala ati ramas ?!?! Pe bune, chiar nu v-ati prins ca nu e profitabila ?!….

      • mihaialexzaharia@yahoo.com' Mihai Zaharia says:

        Am vazut titlul, mi s-a parut interesant, am citit, am realizat ca e altceva, am simtit ca am pierdut timpul meu, m-am enervat, am dat inapoi energia negativa si am apreciat mai mult raspunsul cu care nu sunt de acord, dar macar e onest… despre asta a fost vorba. Multumesc.

  3. diadidu@yahoo.com' dexter says:

    se vede ca doamna e fff citita, dar are un mare lips pt noi oamenii de rand, muritorii acela de a nu sta bine cu gramatica verbul a stii se scrie cu doi de ,,i,, chestia asta o stie orice copil il poti chema pe ayan in ajutor dar oare aerul de monaco are efectul de alzeihmer n???

    • madutzika86@yahoo.com' Maddy's Nails says:

      Cum a scris ea, e conditional optativ si este cu un singur “i”. (Daca ai sti). Cu doi de “i” se scrie la conjunctiv ( sa stii).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required