Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Dragoste la primul zbor

Katie Moreau

Un tânăr irlandez, Jamie Kelly, călătorea cu avionul de la Dublin spre Barcelona. Pe scaunul de lângă el se afla tânăra canadiancă Katie Moreau, de care acesta s-a îndrăgostit de cum a văzut-o.

Aceștia au început o conversație după ce Jamie și-a cedat locul mamei ei. Din păcate, călătoria a durat prea puțin pentru a ajunge să se cunoască mai bine sau să facă schimb de numere de telefon.

Neștiindu-i nici măcar numele de familie și neavând nici alte informații ce l-ar fi putut ajuta, Jamie a apelat la o platformă de socializare pentru a o regăsi. Hashtag-ul findKatie și loveatfirstflight au fost cuvintele cheie lansate pe Twitter în speranța depistării lui Katie. Totul s-a transformat într-o adevărată campanie în numele iubirii, ceea ce a stârnit interesul presei irlandeze. Campania s-a bucurat de un mare succes audio-vizual.

În principiu, am încercat să o găsesc pe Facebook, însă fără succes. M-am dus la compania aeriană și nu au putut să facă nimic pentru mine, povestește tânărul irlandez.

Coincidență sau nu, Katie se pare că îl căuta și ea pe Jamie, declarând pentru CBS News că a făcut mari eforturi să-l reîntâlnească pe chipeșul irlandez cu ochi superbi, însă a renunțat pentru că nu voia să pară disperată.

Cei doi s-au reîntâlnit după ce Katie a văzut toată campania pe Twitter.


Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required