Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Dubai – MALL OF THE WORLD

dub7

SSunt multe planuri mărețe pregătite pentru Dubai. Compania Dubai Holding vrea să dezvolte conceptul de primul oraș din lume controlat de temperatură. Obiectvul acestui proiect este acela de a oferi turiștilor care nu vor dori să părăsească orașul sau să folosească mașina, o experiență inedită pentru orice perioadă a anului. Acest lucru va putea fi posibil datorită temperaturii controlate.

Mai exact, se va construi un mall, Mall of the World, cu o suprafață de 8 milioane de metri pătrați, în interiorul acestuia se va plasa cel mai mare parc din lume, teatre, obiective culturale, o zonă de servicii medicale și un spațiu pentru magazine care se va întinde pe șapte kilometri.

Momentan nu se știe data la care va fi realizat proiectul, însă Dubai Holding estimează că orașul va fi vizitat anual de 180 de milioane de turiști.


Sursa: www.rsvlts.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required