Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Esther, porcul care a înmuiat inimile oamenilor

asd

Steve Jenkins și Derek Walter locuiesc în Canada și au un animal de companie nu tocmai comun în alegerile altora. Aceștia au adoptat un pui de porc pe care l-au botezat Esther. Însă Steve și Derek au crezut că face parte din rasa mini, până când, micuțul s-a transformat într-un porc de toată frumusețea și 300 de kg gabarit.

Când au realizat cât de inteligent poate fi acest animal și câtă afecțiune poate oferi, cei doi au devenit vegetarieni. Mai mult decât atât, au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a deschide un adăpost pentru animale. Au avut un succes în valoare de 440,225 dolari.

În prezent, Esther locuiește sub același acoperiș cu un câine și o pisică, beneficiind chiar de patul ei personal îmbrăcat în lenjerie cu porcușori zburători.

Nu vi se pare drăguț?

Sursa: Boredpanda.com

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required