Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Fluierând-o pe mama ta

Screen Shot 2015-02-03 at 5.30.50 PM

În Peru, hărțuirea sexuală este o problemă des întâlnită pe străzile orașului Lima. Și pentru a încerca cumva să tragă un semnal de alarmă, emisiunea Everlast a păcălit doi hărțuitori pentru a le da o lecție.

Mamele celor doi au fost pregătite de o echipă profesionistă de make-up artists și stiliști. Perucile, machiajul și stilul vestimentar le-au schimbat atât atitudinea cât și apariția, neputând fi recunoscute. Și acesta a fost scopul. Ținutele sexy au reușit să scoată din gurile fiilor femeilor aluzii sexuale la adresa lor. Adică, la adresa propriilor mame.

Cum așa ceva este inadmisibil, mamele s-au demascat încercând să afle de ce se comportă astfel. Aceste acțiuni fac parte din campania intitulată Whistling at your mum ( fluierând-o pe mama ta).

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required