Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Joacă-te cu mine, sunt al tău!

Screen Shot 2015-02-03 at 5.24.46 PM

De câte ori pe zi se întâmplă să fim în același loc cu niște străini și să avem același scop, însă nu socializăm cu ei? Fie că așteptăm autobuzul, fie că stăm la coadă sau în aceeași sală de cinema, petrecem timp lângă ei, însă nu interacționăm.

Pentru a da un impuls și a încuraja oamenii să comunice între ei și să-și arate abilitățile muzicale, artistul englez Luke Jerram a așezat în 38 de orașe din lume câte un pian frumos colorat, unul mai spectaculos ca altul.

Play Me, I’m Yours este numele inițiativei care invită oameni simpli să-și etaleze talentul artistic în fața străinilor. Proiectul a luat naștere în Birmingham în anul 2008 însă continuă și astăzi, crescând posibilitățile formării unor comunități invizibile*.

*Comunități invizibile – grup de străini care nu au socializat, deși au un scop comun

The People's Piano from Tom Rochester on Vimeo.

Sursa: feeldesain.com

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required