Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Jurnalul bunelor obiceiuri

Screen Shot 2015-02-16 at 10.59.09 AM

Există anumite proiecte pe platforma Kickstarter care ar trebui instant finanțate. Unul dintre ele este The Habit Journal, un jurnal al obiceiurilor conceput de Chris Kyle.

Chris este un om simplu căruia îi place buna organizare a timpului și a obiectivelor personale. Ideea s-a născut tocmai din aceste nevoi ale sale care, cu siguranță, se află și în viața multora dintre noi.

The Habit Journal este conceput pentru facilitarea drumului către îndeplinirea unor scopuri prin monitorizarea obiceiurilor zilnice și reflectarea asupra lor în timp ce sunt notate.

Jurnalul este împărțit în trei categorii de timp: anual, lunar și săptămânal. Însă există și o secțiune specială a priorităților și a mulțumirii zilnice.

Pentru a afla mai multe, vizionați clipul de descriere.

Voi vă țineți o evidență a obiceiurilor?

Sursa: https://www.kickstarter.com/

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required