Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Leonardo DiCaprio a aruncat 7 milioane de dolari în Oceane

leo

La figurat, desigur. Nu trebuia să avem și alte motive pentru a-l iubi pe Leo, însă dacă actorul vrea să ne arate cât de darnic este, nu avem ce face. Trebuie să-l adorăm!

Acesta a donat 7 milioane de dolari pentru conservarea Oceanelor prin intermediul fundației sale, The Leonardo DiCaprio Foundation. În cazul în care nu știați de această parte a vieții sale, Leo a înființat fundația în anul 1998 și scopul ei este acela de a crea o legătură pașnică între oameni și natură. În prezent, fundația susține cauze precum: prevenirea exctincției tigrilor, salvarea rechinilor, protejarea Antarcticii și, bineînțeles, ocrotirea tuturor Oceanelor de pe mapamond.

Leonardo DiCaprio a ținut un discurs în cadrul unei conferințe în Washington D.C, organizată pentru a invita starurile să se implice în campanii pentru ocrotirea naturii.

Înainte de a-mi dori să devin actor, visam să devin biolog marin. (…) Acesta nu este un simplu exerciţiu în domeniul conservării vieţii marine. Dacă nu facem ceva pentru a salva oceanul chiar acum, nu vor fi doar rechinii şi delfinii care vor avea de suferit. Vor suferi copiii noştri şi nepoţii noştri.” , a spus Leo, iubitor de animale și pasionat de ecologie.

Actorul recurge la astfel de acțiuni foarte des. În luna februarie, de exemplu, a donat 3 milioane de dolari organizaţiei ecologiste Oceana care militează pentru protejarea oceanului planetar.

Sursa: http://uk.eonline.com/

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required