Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Mare de stridii

elena3

Noua atracție maritimă din Manhattan (New York) este Grand Banks, o goeletă transformată sezonier în restaurant cu specific mediteraneean, având însă o particularitate: numai și numai stridii! În afară de oferta culinară, turiștii se pot bucura pe vas și de expoziții de artă sau participarea la cursuri pe diverse teme, precum tehnici de navigație.

Restaurantul plutitor stârnește nu doar apetitul culinar, ci și pe cel artistic, într-o ambianță stimulantă. Designul sugerează atenția fină la detalii, urmărindu-se interacțiunea armonioasă, în mișcare, dintre materialele utilizate și vânt, soare sau apă. Barul unde se servesc cocktailurile și berea este finisat cu lemn tropical pe care se observă detalii din alamă, iar restaurantul este construit în întregime din zinc, material nautic ce rar poate fi găsit într-un astfel de context.

Grand Banks va rămâne acorat în partea de sud-vest a râului Hudson, în Tribeca, până în luna octombrie a acestui an urmând, mai apoi, să navigheze spre sud, în zone cu un climat mai cald.

Sursa:waaaat.welovead.com

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required