Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Meccano HOME

meca06

Mai țineți minte jucăriile Meccano? Acelea tip Lego, inventate pentru a-i educa pe copii și a le stimula creativitatea și priceperea în construcția jucăriilor.

Dar, iată că a apărut și varianta pentru adulți. Noi ne putem juca… cu mobila. Meccano Home este o colecție întreagă de piese de mobilier care pot crea, la rândul lor, alte piese. Conceptul se datorează lui Vincent Boutillier și Christophe Piquemal ce au dorit să ofere o notă jucăușă design-ului interior prin crearea unui mobilier modular.

Astfel, în colaborare cu doi designeri, Cecil Makowski și Thomas Hourdain, conceptul a căpătat formă și personalitate. Aceste două elemente conferă locuinței o identitate unică și o atitudine jucăușă cu care oricare dintre noi ne putem mândri.

Vă place acest concept?

Sursa: http://www.feeldesain.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required