Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Moda în stil zoo

zoo

Se caută suporteri pentru renovarea grădinii zoologice Kamine din Hitachi, Japonia, iar soluția este simplă: lansarea unei campanii inedite cu ajutorul unui brand japonez de vestimentație. Sub deviza: unicul brand de pe Pământ cu jeanși fabricați de animale periculoase, bucăți de material legate de roți și mingi enorme de cauciuc au fost aruncate în cuștile leilor, ale tigrilor și ale urșilor. Aceștia din urmă le-au găurit și le-au sfâșiat cu colții și ghearele. Astfel, s-a născut colecția Zoo Jeans. Mithuun Romandani, un cumpărător al unei perechi de jeanși Zoo, a declarat pentru ziarul The Guardian că nu a fost deloc impresionat de rezultate, pentru că găurile sunt prea sporadice și nu arată natural.

Acum, săracele animale, nu au ele studii în domeniu și nici nu or fi cele mai pricepute în design, dar eu nu m-aș pripi să critic un animal fioros.
Zoo Jeans strânge, astfel, bani pentru renovarea grădinii zoologice Kamine din Hitachi, iar mai jos aveți dovada video că tot procesul de fabricare a jeans-ilor nu este fake.

Sursa: adweek.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required