Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

O familie, o cauză, un real succes

daruieste

Un tânăr din Michigan, Hunter Bedford, a făcut un gest impresionant și emoționant. În loc să se distreze cu prietenii lui în week-end, a parcurs pe jos o distanță de aproximativ 65 de kilometri cărându-l în spate pe fratele său mai mic în vârstă de șapte ani, Braden Bedford Jr.. Acesta din urmă suferă de paralizie cerebrală, care îl împiedică să meargă fără ajutorul unui ham sau al unui scaun cu rotile.

Hunter spune că a recurs la acest gest pentru a atrage atenția tuturor oamenilor asupra paraliziei cerebrale. Fiind un luptător de wrestling, Hunter s-a pregătit intens, ridicând greutăți, pentru a parcurge acest drum. Celor doi frați li s-au alăturat alți doisprezece membri ai familiei lor.

În timpul acestui mini maraton, băieții s-au confruntat cu o problemă care le-a pus în pericol atingerea scopului.

“Picioarele lui Braden erau rănite grav din cauza centurii cu care erau legate de spatele meu. Însă, prietenii și familia ne-au ajutat să luptăm în continuare pentru o cauză bună.“, a spus Hunter.

Când au ajuns la destinație, la Universitatea din Michigan, au fost întâmpinați cu aplauze de necunoscuți. Hunter a devenit un erou pentru familiile celor care suferă de paralizie cerebrală.

Sursa: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required