Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Prietenie fără limite

Foto 1 - mashable.com

Quinn Callender este un băiețel de 7 ani care a făcut un gest extraordinar pentru prietenul său, Brayden Grozdanich. Prietenia dintre cei doi nu cunoaște limite iar acest lucru a fost demonstrat de către Quinn. Micul american a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Brayden atunci când a aflat că acesta suferă de paralizie cerebrală.

Callender a început să vândă limonadă, iar cu banii obținuți speră să îi ajute pe părinții lui Brayden pentru ca acesta să fie operat în New Jersey.

Părinții l-au ajutat pe Quinn să demareze și o campanie de crowdfunding, o tehnică de finanțare a proiectelor folosind resurse online (forumuri, platforme de socializare etc.), prin intermediul căreia băiețelul a strâns până acum 46.000 de dolari. Operația lui Brayden costă în jur de 20.000 de dolari, însă oamenii continuă să doneze pentru cauza sa, impresionați fiind de această prietenie fără limite.

Sursa: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required