Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Prynt – Polaroidul modern

Screen shot 2015-02-12 at 5.39.37 PM

Printre proiectele geniale ce așteaptă sponsorizare și suport financiar pe Kickstarter, carcasa Prynt nu mai are nevoie de prea mult timp să se lanseze pe piață.

Acest gadged va fi cu siguranță iubit de toți utilizatorii unui smartphone și de pasionații de fotografie. Pryn, folosit împreună cu o aplicație special concepută pentru acest gadget, poate printa pe loc imaginea pe care ai surprins-o cu telefonul. Poți fotografia, edita, apoi printa.

Design-ul său este modular. Astfel, gadget-ul este compatibil cu orice tip de telefon inteligent. Aplicația, la rândul ei, funcționează pe iPhone și orice versiune de Android.

Foaia pe care se printează poza are în compoziție cerneală de printat. Prin urmare, achiziționarea cartușelor iese din discuție, necesară fiind doar cumpărarea foilor de printat.

Iată povestea din spatele întregului concept și modul în care funcționează.

Sursa: kickstarter.com

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required