Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Război cu flori în grenade lacrimogene

APTOPIX Mideast Israel Palestinians

Pe timp de război, fie el și civil, oamenii nu știu ce să mai facă pentru a trage semnale de alarmă pașnice. Mesajele de disperare strigate printre lacrimi de durere sufletească par să nu ajungă la urechile nimănui.

Astfel, pentru a încuraja pacea, o femeie din Palestina a plantat o grădină plină cu flori cultivate în interiorul unor grenade lacrimogene folosite. Femeia le-a adunat de la locul în care s-au produs ciocniri între soldații israelieni și palestinienii locali.

Florile sunt cultivate pe o parcelă de pământ revendicat în urmă cu doi ani de palestinieni într-o judecată aspră care a redirecționat construirea controversatului zid de securitate din Israel. Acest zid, odată ridicat, se va întinde pe 692 km în jurul regiunii Cisiordania.

Ingenioasa idee nu va rămâne niciodată fără resurse din cauza conflictului intens dintre israelieni și palestinieni. Unele dintre aceste grenade pașnice pot fi agățate de garduri din sârmă ghimpată sau de alte obiecte war related.

Utilizarea unei arme drept suport pentru o floare reprezintă un mesaj puternic într-o regiune în care mulți oameni sunt sătui deja de conflictele interminabile și violență animalică.

Mă bucură enorm că spiritul uman creativ strălucește întotdeauna și se declară imun în fața războiului.

Sursa: Seenox.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Război cu flori în grenade lacrimogene”

  1. pascamaria18@yahoo.com' Jeni says:

    cred ca doar sufletul mai poate scapa din acel razboi

  2. alina.gimmelsberger@gmx.at' Alina says:

    de multe ori m-am intrebat daca o sa apuc sa traiesc atat de mult sa apuc sfarsitul acestui razboi…:-( extraordinar de frumoasa initiativa <3

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required