Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Reciclare la tonomat

sid

În Sidney au fost instalate tonomate care oferă un cadou celui care depozitează în ele sticle de plastic goale sau doze. Fiecare mașinărie de genul acesta poate reține 2000 de sticle. Apoi, tonomatul trimite automat un mail primăriei prin care informează că este plin. În prezent, peste 15000 de sticle și doze se aruncă pe minut, zilnic, pe străzile Australiei. Oamenii care le depozitează în aceste tonomate nu numai că păstrează curățenia mediului în care trăiesc, dar sunt și recompensați cu câte un cadou, precum vouchere de cumpărături sau călătorii pentru transportul în comun.

Speranța primăriei din Sidney este ca, prin intermediul acestei campanii, să crească nivelului de conștientizare în ceea ce privește procesul de reciclare.

În prezent, din păcate, numai 42% din sticlele de plastic nu sunt reciclate anual. Prin urmare, tonomatele sunt numai bune atât pentru educarea oamenilor, cât și pentru protecția mediului înconjurător.

Sursa: http://themindunleashed.org/

Tag-uri: , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required