Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

RePack, reciclare eco-friendly

pack1

Designerul Yu-Chang Chou a inventat un nou sistem de ambalare, care se bazează pe reciclare continuă. Produsul “RePack” este destinat retailerilor care sunt încurajați, în acest fel, să refolosească acest tip de ambalaj după fiecare comandă livrată.

RePack” nu este doar reciclabil și refolosibil, ci oferă clienților și un sistem de premiere dacă retrimit sistemul de ambalare către centre speciale de colectare. Astfel, fiecare client care returnează “RePack” primește suma percepută inițial pentru livrarea pachetului său.

Pungile “RePack” pot rezista la 200 de folosiri și sunt construite pentru o utilizare durabilă sporită. Invenția lui Yu-Chang Chou este fabricată din poliester care provine de la sticle PET reciclate.

Sursa – Designtaxi.com

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required