Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Să dansăm la semafor pentru siguranța proprie

semafor

O campanie de tip guerrilla concepută de Smart, compania producătoare de automobile mini, a creat un imens semafor în Lisabona, în interiorul căruia trecătorii erau invitați să intre pentru a dansa. Scopul? Odată ce aceștia se mișcau, senzorii montați în interiorul său proiectau live pe toate semafoarele dansul omulețului roșu, simbolul opririi la trecerea de pietoni.

Credem că această idee, genială până la urmă, va transforma orașul într-un loc mai bun și protejat. Luminile interactive ale semafoarelor determină pietonii să aștepte și să nu mai încalce regulile, trecând pe roșu.,” au declarat cei de la Smart.

După acest proiect, statisticile au indicat o creștere semnificativă în ceea ce privește răbdarea pietonilor, 81% dintre ei chiar distrându-se odată cu dansatorul luminii roșii.

Sursa: Feeldesain.com

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required